HALIHÓ! Tavaszi varázslat a Hangistállóban! [2017-04-18]
Hangok, színek, ízek világa a régi istálló falai között!

Az idelátogató együtt élvezheti a zongoramuzsikát a színpad mögötti falakon kiállított festmények látványával, a költő által személyesen előadott versekkel.
A fiatal zongoraművész Gonda Katalin, ifjú kora ellenére már több nagy nemzetközi verseny győztese. Műsorában igazi zenei gyöngyszemeket vonultat fel!
Pár nappal a  Hangistállóban elhangzó koncertje előtt fogja megvédeni diplomáját a Budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián.
Jelenlegi zongora tanára Némethy Attila zongoraművész-professzor, akit gyakran láthattunk az MTV "Virtuózok"-című tehetségkutató műsorának zsűritagjaként és naponta hallhatjuk hangját a Bartók rádió szerkesztő műsorvezetőjeként.
Kamarazene tanára a hangversenyen kiállító igen sokoldalú zongoraművész, festő, költő Szabó Orsolya, aki ifjú korában nyolcszoros magyar tornász bajnok volt. A sportban elért eredmények, tapasztalatok hatására alkotta meg speciális "test karbantartó" módszertanát, melyet tanítványainak is tanít a Zeneakadémián.
A Hangistálló Sajtmegálló! A kultúra mellett fontos a gasztronómia is! Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a hangverseny előtt, és a szünetben a frissen készült vacsora mellett kézműves sajtokat, házi borokat is kóstolhatnak!
Szeretettel hívjuk és várjuk kedves zeneszerető közönségünket!